Εκδρομές νομού Χανίων


Transfer in Crete
Μπαλί,Ρέθυμνο – Κρήτη
+30 6986272886
+30 6977628007

Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς το πρόγραμμα της εκδρομής ή των δραστηριοτήτων που θέλετε να ακολουθήσετε ή  να ενημερωθείτε από εμάς για περιηγήσεων δραστηριοτήτων


Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς, κι όχι άδικα, ως η ωραιότερη πόλη της Ελλάδας. οι επισκέπτες της πόλης μαγεύονται από την ομορφιά της, τα στενά σοκάκια που ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, τον Αιγυπτιακό Φάρο στην είσοδο του μικρού λιμανιού και όλα τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν την ανυπέρβλητη μαγεία των Χανίων.

Η παλιά πόλη στα Χανιά εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας των Χανίων, με τα στενά δαιδαλώδη σοκάκια της και τα διατηρητέα κτίρια διαφόρων περιόδων, όπου θα απολαύσετε ρομαντικούς  περιπάτους.  
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html

Λίμνη Κουρνά

Όποιος βρεθεί στην περιοχή, πρέπει να επισκεφτεί την λίμνη του Κουρνά για να θαυμάσει την μοναδική ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας της και το μαγευτικό της τοπίο. Επίσης επιτρέπεται το μπάνιο στη λίμνη και με μικρές βάρκες μπορεί κανείς να κάνει τον γύρο της λίμνης θαυμάζοντας το υπέροχο περιβάλλον
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html

Μοναστήρι Χρυσοσκαλίτισσας



Το Μοναστήρι της Χρυσοσκαλίτισσας βρίσκεται σε απόσταση 72 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά των Χανίων, χτισμένο πάνω σε ένα βράχο. Η εκκλησιά της Μονής είναι πολύ γραφική και είναι αφιερωμένη στην Παναγία και στην Αγία Τριάδα. Η θέα είναι πανοραμική και θα σας κόψει την ανάσα.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html

Μάλεμε
Αξίζει να επισκεφθείτε το Γερμανικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου είναι θαμμένοι περίπου 4500 Γερμανοί αξιωματικοί και στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στη Μάχη της Κρήτης και στους μετέπειτα σκληρούς και ηρωικούς αγώνες των Κρητικών για ελευθερία από το Μάιο του1941 που κατέλαβαν την Κρήτη οι Γερμανοί, έως το Μάιο του 1945 που παραδόθηκαν μετά την συνθηκολόγηση άνευ όρων της Ναζιστικής Γερμανίας.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html

Γεωργιούπολη

Γεωργιούπολης, σε απόσταση 38 χιλιομέτρων ανατολικά από τα Χανιά. Αμμώδης παραλία, μήκους 7 χιλιομέτρων, κατάλληλη τόσο για κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά της, όσο και για ηλιοθεραπεία στην ψιλή της άμμο.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Βρύσες 

Αξίζει κανείς να επισκεφτεί την περιοχή γύρω από το χωριό Βρύσες με τα παραδοσιακά χωριά Φρε, Βαφέ, Εμπροσνερό, Αλίκαμπο και Μάζα που εκτός από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχουν διατηρήσει και τον παλιό τρόπο ζωής. Η περιοχή φημίζεται για τα γαλακτοκομικά της προϊόντα, ειδικά το γιαούρτι και το ασυναγώνιστο σε γεύση κρέας από αρνί, ή κατσίκι. 
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Φραγκοκάστελο

Το Φραγκοκάστελο βρίσκεται ανατολικά από τη χώρα των Σφακιών. Είναι ένα ενετικό κάστρο του 1370 και είναι γνωστό για τη μάχη που έγινε το 1828 ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Είναι ένα μεγάλο φρούριο που ήταν απόλυτα οργανωμένο για να προστατεύει την πόλη από τις επιθέσεις των εχθρών.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Φαλάσαιρνα

Η παραλία της Φαλάσαιρνας βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό και είναι προσβάσιμη μόνο με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Έχει γίνει διάσημη για τα πεντακάθαρα νερά της και την αναλλοίωτη ομορφιά της. Δεν είναι ιδιαίτερα τουριστική , είναι ήσυχη και πολύ ειδυλλιακή. Αξίζει να την επισκεφτείτε για ν α χαλαρώσετε σε ένα όμορφο τοπίο και να απολαύσετε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Κρήτης.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Γραμβούσα ή Μπάλος

Θα τη βρείτε στο πιο δυτικό άκρο του νησιού και είναι μια άκρως ειδυλλιακή παραλία. Είναι αρκετά δημοφιλής και εύκολα προσβάσιμη είτε με αυτοκίνητο, είτε με βάρκα. Μπορεί να έχει αρκετό κόσμο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο αξίζει να πάτε για μια βουτιά στο μαγευτικό βυθό της.

 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Ελαφονήσι

Το Ελαφονήσι είναι ίσως η πιο δημοφιλής παραλία όλης της Κρήτης και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της. Μπορείτε να την επισκεφτείτε είτε με βάρκα από την Παλαιοχώρα, είτε με αυτοκίνητο οδηγώντας από τα Χανιά προς το νότο. Είναι ένα επίγειος παράδεισος, με άμμο στις αποχρώσεις του άσπρου και του ροζ και τυρκουάζ νερά. Είναι η πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νομού και είναι γεμάτη κόσμο κάθε ηλικίας τους καλοκαιρινούς μήνες.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Φαράγγι της Σαμαριάς

Το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι αναμφισβήτητα ένας τόπος μεγάλης οικολογικής σημασίας τόσο στην Κρήτη, όσο και σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού Χανίων, ανάμεσα στον Ομαλό και στην Αγία Ρούμελη. Το Φαράγγι εκτείνεται σε 48.500 στρέμματα και περιλαμβάνει πολλά σπάνια είδη της χλωρίδας και της πανίδας μεταξύ των οποίων, ο κρητικός αίγαγρος, ασβοί και κουνάβια. Για να διασχίσετε όλη την έκταση χρειάζεται περίπου 3 με 4 ώρες περπάτημα. Το τοπίο είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει καταρράκτες, λίμνες και χαράδρες, που θα σας ενθουσιάσουν.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html
Παλαιοχώρα

Η παραλία της Παλαιοχώρας είναι κατάλληλη τόσο για κολύμπι, όσο και για αθλητικές δραστηριότητες. Χάρη στην τοποθεσία της οι καιρικές συ νθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για windsurfing και kite surfing. Μια πραγματικά όμορφη παραλία, άψογα οργανωμένη , που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στους επισκέπτες της.
 https://transferincrete.gr/kante-kratisi.html